Sundhed

Start!"Prøvesundhedsrapporten fra Hangzhou Municipal Medical Examination People in Hangzhou", det blev konstateret, at denne kræft tegnede sig for 75,67縛 medicinske undersøgelser!

“2024 Edition Hangzhou Municipal Medical Examination People Turling Health Report”
Hangzhou med en lang historie
Det er både en turistby og hovedstaden på Internettet
Han har vundet utallige literati og Mo.
Den berømte foodie su shi har et ord
“Velstand for vinfesten i verden er ikke som Hangcheng”.
I dag
Hangbang Caifu har altid været at spille “Fresh and Dan”
Arbejderne, der flyder ind og flyder i de fem søer, er modsat
De har den tunge smag af tyk olie rød sauce
Disse mennesker er fanget mellem DDL og 996
“Spis hårdt og lide, rulle i rullen”
Følelserne fra “brudt” på overfladen vil være “ødelagt”
Kun mad kan helbrede
Men den ideelle lykke er ikke opnået
Men lås først den unormale indikator op på den medicinske undersøgelsesrapport
Den “ødelagte forsvar” af en voksen er virkelig i et øjeblik
Hvad er “sundhedsforværket” af Hangzhou -folk?
Hvordan kan et migrant arbejde besejre forfatningen “sprød hud”?
Den 22. juni frigav Aikang Group “2024 -udgaven af ​​Hangzhou Medical Examination Crowd Prøve Health Report” (i det følgende benævnt “Hangzhou Health Report”), der blev instrueret af China Health Economics Research Center for Peking University.Siden 2021 har Aikang fulgt sundhedsdataene i byens medicinske eksamensgruppe, hvor dens medicinske eksamenscenter er i sundhedsdataene.
“2024 Edition Hangzhou Municipal Medical Examination People Tagling Health Report” Udgivet websted
Zhang Ligang, grundlæggeren, formand og administrerende direktør for Aikang Group, frigav “Hangzhou Health Report” på stedet og gennemførte en omfattende i dybden analyse af rapporten. , Gør den første ansvarlige person i deres egen sundhedsstyring, og indse yderligere den tidlige forebyggelse, tidlig opdagelse og tidlig behandling af mere omfattende folks sygdomme.
Zhang Ligang, grundlæggeren, formand og administrerende direktør for Aikang Group
01
Breaking!Hangzhou folks “sundhedsvæsen”
Udsat for disse data
“Hangzhou Health Report” drejer sig om resultaterne af køns- og aldersfordelingen af ​​Hangzhou Medical Examination Publikum, resultaterne af vigtige abnormiteter (kræft) og resultaterne af 20 fysiske undersøgelser, herunder resultatet af de unormale resultater af den kardiovaskulære medicinske undersøgelse , de metaboliske og endokrine test unormale resultater, under dimensionen udførte “Hangzhou Health Report” statistisk og omfattende analyse af de unormale resultater og sundhedsstatus for den fysiske undersøgelse af Hangzhou -byerne.
Statistikken over rapporten kommer fra ca. 3970.000 medicinske undersøgelsesdata fra Hangzhou Medical Examination Database Database fra 1. april 2023 til 31. marts 2024.Blandt dem tegner mænd 53,49%, og kvinder tegner sig for 46,51%.
2024 Udgave Hangzhou Municipal Medical Examination Crowd Group Distribution
*Aikang Groups fysiske inspektionsdata gemmes med “privatiseret implementering af medicinsk sky”.
02
Det er ikke lungekræft
Hangzhou Human -undersøgelse fandt, at denne kræft tegnede sig for mere end 70 %!
Blandt de mange sygdomme, hver gang de hører kræft, har folk altid en ukendt frygt.Blandt de 3970.000 fysiske undersøgelsesgrupper i Hangzhou besøgte Aikang Group mindst 974 mennesker for at diagnosticere kræft.Opfølgning -op -opfølgningsarbejde er stadig i gang, og flere medicinske undersøgelser forventes at blive diagnosticeret med kræft.
Ifølge data frigivet af Hangzhou Disease Control Center i 2023 var forekomsten af ​​kræft i Hangzhou 5,44 ‰ (2023), hvilket var højere end den nationale kræftforekomst på 3,42 ‰ (2022).”Hangzhou Health Report”, der er frigivet af Aikang, viser, at kræftdetekteringsgraden er 2,45 ‰, hvilket også er højere end for Aikangs nationale kræftdetekteringsgrad.
2024 Udgave Hangzhou Municipal Medical Examination Folk Follow -Up Diagnosis Diagnosis Cancer Type Distribution Distribution
Sammenlignet med sundhedsrapportdataene, der er frigivet af Aikang i Nanjing, Beijing, Guangdong, Shanghai, Chongqing og andre steder, er Hangzhou thyroidekræft “en ridning” med en del af 75,67%.Blandt opfølgningen af ​​Hangzhou -medicinske undersøgelser, der er blevet diagnosticeret med kræft, er den yngste 21 -årige 2 mænd og 1 kvinde, som alle diagnosticeres med kræft i skjoldbruskkirtlen.På samme tid er det værd at bemærke, at i 737 patienter med diagnosticeret skjoldbruskkirtelkræft er 500 under 40 år gamle, der tegner sig for næsten 70 %, og alarmklokkerne har lydet for unge mennesker.
I henhold til “retningslinjerne for diagnose og behandling af klinisk kræft (2022 -udgave)”, der er udstedt af National Health and Health Commission, i henhold til forskellene mellem oprindelsen og differentieringen af ​​tumor, er skjoldbruskkirtelkræft opdelt i fire typer: papillær kræft, filter – filter – formet kræft, udifferentieret kræft og medulisk kræftcancer essensBlandt dem kaldes nippellignende kræft og filterboble-lignende kræft kollektivt differentiel skjoldbruskkirtelkræft, hvilket er mere almindeligt, og prognosen er bedre.Derfor er typen af ​​skjoldbruskkirtelsygdom i tide nøglen, og den kan give et effektivt grundlag til formulering af efterfølgende behandlingsplaner.Sammenlignet med andre lystige kræftformer er afstanden mellem kræft i skjoldbruskkirtlen længere væk, men “tidlig forebyggelse, tidlig opdagelse, tidlig behandling” er stadig “ni -karakter -mantraet” til at afvise kræft.
På nuværende tidspunkt kan ledetrådene om kræft i skjoldbruskkirtlen “strækkes ud” gennem ultralyd, og ultralyd er dybest set blevet “standard” for den medicinske eksamenspakke.I henhold til de seneste data, der blev frigivet af Hangzhou Health and Health Commission, placerede forekomsten af ​​ondartede tumorer i Hangzhou’s husholdningsregistreringspopulation i 2023 først i lungekræft, og kræft i skjoldbruskkirtlen rangerede anden ②.Detektionshastigheden for kræft i skjoldbruskkirtlen i Hangzhou -sundhedsrapporten er høj, og grunden kan tilskrives den høje deltagelsesgrad for thyroidea -ultralyd.Data viser, at på Hangzhou Municipal Medical Examination Center under Aikang var thyroidea -ultralyddeltagelsen så høj som 74,36%.Som det mest effektive middel til screening af lungekræft er deltagelsesgraden for brystet kun 19,67%. .
03
Hangzhou, en by, der kommer, når det kommer
Arbejdernes “sprøde hud” -status quo kan ikke skjule den!
Hangzhou er kendt som “Leisure Capital” og “Livable City”.I de senere år, som den nye første by i den nyligt stigende for nylig, er Hangzhou Xisai’s etiketter af “E -Commerce Capital” og “City of Digital” hældt ind fra alle retninger. Buddhas oprindelige folk ville ikke være det.Hvor sprød er arbejdstagerens knogler i “rullehovedstaden”?
Ekskluderet resultaterne af fysisk undersøgelse af abnormiteter såsom prostata abnormaliteter (ultralyd) og brystknuder (ultralyd) relateret til køn. (LDL-C) øget, vægtindeks (BMI), fedtlever (ultralyd), total kolesterol (TC) steg, detektionshastigheden oversteg 30 %.
2024 Udgave Hangzhou Municipal Medical Examination People Groups fysiske undersøgelse unormale resultater Detektionsfrekvens Top6
Når du går med taljen, kæmper, når du passerer forhindringen, gør al din krop ondt … de skyldige i disse problemer kan komme fra den samme “sundhedsforværnings” -osteoporose.I de sidste fem år er knoglemvolumen for den medicinske undersøgelsesgruppe i Hangzhou City faldet/osteoporose (Osteo -densitet) detektionsgrad steget fra 36,24%til 49,47%, og næsten halvdelen af ​​dem rekrutteres.
Udgave 2020-2014 Udgave Hangzhou Sportsundersøgelse Populær knoglefald/osteoporose (knogletæthed) Detektionsfrekvens
Derudover spiser jeg takeaway i lang tid, og jeg vil ikke flytte i weekenden. af ældre. ), der har overskredet 55 %, og i alle aldre er sektionerne mere end 50 %, og den “hårde fyr” har også en “skrøbelig” side.Det kan ses, at unge mennesker er “brudt, når de rører ved”, ikke er selvforpligtende, men virkelige portrætter.
2024 Udgave Hangzhou Sportsundersøgelse Powers ‘Bone Bone Bone Fald/Osteoporisering (Bone Desert) Detektionshastighed Kønsalderdistribution
Osteoporose, som en forebyggende sygdom, i øjeblikket, knogletæthedsdetekteringsmetoden, der anvendes i den medicinske eksamensinstitution, inkluderer enkelt -energi/ultrasonisk knogletæthedsscreening og screening af dobbelt -energi knogletæthed.I 2020 tog Aikang føringen i anvendelsen af ​​lav -dosis bryst CT -screening (LDCT)+kvantitativ CT (QCT) “en -stop” inspektion i den medicinske eksamensbranche, det vil sige, at lungescreeningen kan afsluttes på den samme Tid i en CT -scanning.QCT måler spinalknogletætheden. metode.Én CT -undersøgelse, årsagerne til stigningen i undersøgelseshastigheden for brystet CT for at opnå en multi -ildenhed og almindelig undersøgelse er steget.
Med den kontinuerlige udvidelse af anvendelsen af ​​AI i medicinske billeder drager diagnosen og behandlingsevalueringen af ​​flere og flere sygdomme også fordel af velsignelsen ved AI -teknologi og viser nye ideer.I 2022 introducerede Aikang Huiyi Huiying AI -kvantitativ CT -knogletæthedssoftware Tilvejebringer et effektivt grundlag for screening og diagnose, hvilket i høj grad forbedrer bredden, nøjagtigheden og effektiviteten af ​​densitetsscreeningen af ​​den fysiske undersøgelse og gør “tavse morderen” af osteoporose mere flugt.
Huiyi huiying ai kvantitativ ct knogletæthed detektion software system
04
Internetøkonomi, der byder superbiler velkommen
Sundhedstesten er langsom med at gå langsomt
Hvad er de specifikke resultater af Hangzhou -mennesker i sundhedstesten med sundhedstesten?Følgende datasæt kan give svaret.
Kvinde “bipolar” er vanskeligt at undslippe en “knude”
Lad de dårlige følelser trække sig tilbage!
I det moderne liv i hurtigt, bliver opholdet sent op, bliver angst normen, og det dobbelte pres på arbejdspladsen og familien er overlejret. Hangzhou kvinders medicinske undersøgelser.
I de senere år er “følelsen af ​​eksistens” af skjoldbruskkirtelknudler blevet stærkere og stærkere, og dens detektionsgrad blandt de medicinske undersøgelser i Hangzhou har vist en stigning år for år.Detektionshastigheden for skjoldbruskkirtelknudler i 2024 -versionen af ​​Hangzhou Medical -undersøgelsen når 49,23%, og det kan forventes at overstige 58%i 2027.
Hangzhou Medical Examination Crowd Thyroid Nodule (Ultrasound) Detektionshastighed Trend Prognose
Sammenlignet med mænd er kvinder mere tilbøjelige til at blive “låst” af skjoldbruskkirtelknudlerI aldersgruppen på 60 og derover blev 8 ud af 10 personer opdaget hver 10 personer.
2024 Udgave Hangzhou Sportsundersøgelse Publikum Nodule (Ultrasonic) Detektionshastighed Kønsalderdistribution
Baseret på “2023 kinesisk kvinders sunde lyserøde rapport i 2023” er den nationale gennemsnitlige detektionshastighed for brystknudler (ultralyd) 33,94%, og dens detektionsgrad i Hangzhou er meget højere end dette antal. Brystknutningshastighed nåede 49,7%, hvoraf 40-49 år gammel var en høj forekomst af “alvorlig katastrofe” i brystknuder med en detektionsgrad på mere end 64%.
2024 Udgave Hangzhou Municipal Medical Examination Crowd Breast Nodule (Ultrasonic) Detektionshastighedsfordeling
“Kina kvinders sunde lyserøde rapport i 2023” Brystnoduler (ultralyd) Detektionshastighedsfordeling
I de sidste fem år er den samlede detektionshastighed for brystknudler (ultralyd) af kvinders medicinske undersøgelser i Hangzhou steget med 18,6%, og det forventes at overstige 62%i 2027.
Hangzhou Medical Examination Crowd Breast Nodule (Ultrasound) Detektionsfrekvens Trend Prognose
I henhold til de seneste data fra det internationale kræftforskningsagentur for WHO: I mit land er der omkring 357.200 nye sager om brystkræft hvert år. Kræftpatienter.
I denne henseende foreslog Aikang, at kinesiske kvinder skulle gennemføre brystundersøgelser hvert år fra 35 år. Kvinder, der er over 35 år gamle og har en familiehistorie med brystkræft, anbefales at udføre brystundersøgelser hver sjette måned; i 18 -årsalderen.På grundlag af en kastanje kan du vælge ultralyd, bryst X -Ray Molybdenum -mål, brystmagnetisk resonans (MRI) og tumorlogo til målrettede undersøgelser.Under den in -dybde -undersøgelse kan du også vælge magnetisk resonans og genetisk test for at opdage brystknudlerne i mere nøjagtige og tidligere og udføre tilsvarende sundhedsstyring eller behandling på en rettidig måde.
Ikangcare+brystkræftløsning
Fra 2022 har Aikang gradvist etableret fire “Aikang · She Center” i Beijing, Shanghai, Guangzhou og Shenzhen for at give en præcis medicinsk løsning til “screening, diagnose og behandling” af brystsygdom.Efter den medicinske undersøgelse fandt, at brystknuderen, kunden, der er i overensstemmelse med indikationerne, afslutter biopsien gennem den dyrebare vinduesperiode for den minimalt invasive kirurgi for at opnå et mere nøjagtigt patologisk resultat og fjerne de mulige læsioner. brystkræft.
Som det siges: “Formidlet skjoldbruskkirtlen i et stykke tid, tag et skridt tilbage til brystknuden.”
Mænd behøver ikke kun at være forsigtige med “lever”
Du skal også være opmærksom på den “uberørte” krise
2024 Edition Hangzhou’s 16 fysiske undersøgelser, der ikke har noget at gøre med køn i Hangzhou City. .
Selvom Jiangnan -dieten kaldes “en middelhavsdiæt, der er mere velegnet til kinesiske babyers forfatning”, som er mere befordrende for at forhindre og kontrollere relaterede sundhedsmæssige problemer såsom fedme, men mellem hurtigt -paset liv og langsomt madlavning, “volumen “og” bind “Det er vanskeligt for Hangzhou -folk at forene, og peberstegt kød” spike “longjing rejer. Det er krydret og forfriskende!Detekteringshastigheden for fedtelever (ultralyd) af hangzhou-folk steg også år for år med indekset “Heavy Mouth”. -49-49-49 Hangzhou-mænd har mere end 65%.
2024 Udgave Hangzhou Medical Examination People Fatty Liver (Ultrasonic) Detektionshastighed Kønsalder Distribution
Selvom mænds detektionshastigheder i alle aldre er højere end kvinder, begynder mænd og kvinder efter en alder af 50 gradvist at “sammenligne det samme”, hvilket minder Hangzhou -folk om at juble for livet, men det er bedre at tilføje mindre under middagen åbnes i kropsstyring.Hvis det ikke griber ind i 2027, forventes den samlede detektionsrate at overstige 48%.
Hangzhou Medical Examination Population Fat Lever (Ultrasound) Detektionshastighed Trend Prognose
Næsten halvdelen af ​​de mandlige medicinske undersøgelser i Hangzhou har også de skjulte ord “mænd”.”Retningslinjerne for diagnose og behandling af urologisygdomme (2014 -udgave)” frigivet af den kinesiske medicinske forenings Urology Science Society siger, at den godartede prostata -hyperplasi normalt opstår efter 40 -årsalderen. I en alder af 60 er forekomsten større end 50 %.I dag er næsten 60 % til 49 år gamle Hangzhou -mænds medicinske eksamensmængder “kirtler” faldet, og detekteringshastigheden på 60 og derover har overskredet 80 %. -Seated Time.
Hangzhou Medical Examination Crowd Prostata Abnormalitet
2024 Udgave Hangzhou City Medical Examination Crowd Publikum Ekstraktion (Ultrasonic) Detektionshastighedsfordeling
De cerebrale blodkar på over 60 % af de midterste og ældre tændte “rødt lys”
Tilføj ikke “blok” til carotisarterien!
Mange “gæld”, der skyldes kroppen, da de var små, og begyndte at komme til døren, efter at de var gamle.Detektionshastigheden for cervikale abnormaliteter (ultralyd) i Hangzhou Medical Examination Population har vist en brøndprayvækst siden 50 -årsalderen, og mænd og kvinder overstiger 60%, hvilket kan være relateret til langvarig træthed og belastningsstigning.
2024 Hangzhou Medical Examination Population Abnormal (ultralyd) detektionshastighed for kønsalderdistribution
Carotisarterien er et “trafikhub”, der forbinder hjertet og hjernen, der har taget mere end 80%af hjernens blodforsyning.Derfor, når problemet med “trafikpropper” forekom i carotisarterien, vil de cerebrale blodkar uundgåeligt oplyse “røde lys”, hvilket forårsager cerebral vaskulær sygdom.For resultaterne af de medicinske undersøgelsesresultater anbefales Hangzhou Medical Examination Publikum, der er unormal i livmoderhalsarterien, at leve til det gamle, flytte til den gamle, og kropsstyringen kan ikke droppes.
Mao god klasse!Arbejdstagere er også “delvis”
Disse to emner er gode til “dobbelt lave” studerende!
Efter en masse data, der er steget år for år, er der også gode nyheder om, at Hangzhou -folk er “dobbelt lav” på to data, hvilket får folk til at lindre meget.I resultaterne af risikovurderingen af ​​kunstig intelligens bundfotografering af 40.004 mennesker i Hangzhou var antallet af mennesker, der blev opdaget i bunden af ​​øjnene, 28.306, og detektionshastigheden for bunden af ​​øjnene var 70,76%.Generelt er detektionshastigheden for bunden af ​​øjet i Hangzhou lavere end den nationale detektionsgrad på 7 procentpoint, hvilket indikerer, at sundhedsstatus for Hangzhou -folks øjne er en “overlegen” eksistens i landet.
I 2024, Hangzhou’s Medical Examination Crowd forskellige typer øjen unormal detektionshastighed
Den positive detektionshastighed for Helicobacter Pylori -test (udåndingstest) har endnu en gang indledt et fald, hvilket er fortsat med at falde fra 37%i 2020 til 23,17%, og det forventes at være mindre end 20%i 2027.Risikoen for gastrisk kræft i pylori -infektionen kan stige med ca. 4-6 gange sammenlignet med den normale population, og den vellykkede udryddelse kan reducere forekomsten af ​​gastrisk kræft med 34% -53%. fremtiden.
Hangzhou Medical Examination Crowd Helicobacter Pylori Test (udåndingstest) Positiv detektionshastighed Trend Prognose
05
Den “uregelmæssige bombe” skjult i kroppen
Hvordan skal risikoen ophæves?
Sociale ure svarede på at flyve på hovedet, kompensere til morgenmad, frokost med måltider, skynde sig til DDL midt på natten og vælge at vise en blændende til afhentning af aftensmaden i den tidlige morgen.På samme tid, i processen med at fremskynde udviklingen af ​​Kinas aldrende befolkning, ifølge statistikker fra National Health and Health Commission, har ældre med kroniske sygdomme i mit land nået 190 millioner ⑥ med et gennemsnit på næsten 10 år.Aikang Group frigav “2024 -udgaven Hangzhou Medical Examination Popular Prøve Sundhedsrapport” er, at det gennem big data fra den medicinske undersøgelse opfordrer den travle bybefolkning til at undersøge deres helbred igen.
På begivenhedsstedet bragte Aikang kunderne en “one -stop -løsning til virksomhedsmedicinsk rum” (sund hytte), dybt forankret i virksomhedens interne arbejdspladser og gjorde det muligt for arbejdstagerne at kontakte nulafstand mellem høj kvalitet sundhedssundhed omsorg.Sundt hytte er sammensat af 5 større sektioner af intelligente sundhedsscreeningsområder, intelligente udstyrsudstillingsområder, selvservicekonsultation/sundhedsrådgivningsområder, rehabiliteringsterapiområder og psykologiske nedbrydningsområder, som kan hjælpe virksomheder Tidsovervågning, internetspørgsmål, internetforhørstjenester og medicinering af medicin og andre tjenester kan let få virksomhedens arbejdstageres sundhedsmæssige problemer.
“Enterprise Medical Office One -Stop Solution” oplevelse
Når travlt og foruroligende bliver normen i livet, er mennesker, der roterer mellem forstærket cement, i stigende grad ivrige efter at finde et roligt sted, hvile sig selv og helbrede kroppen og sindet.Som svar på denne situation har Aikang Group undersøgt, hvordan man gør livet sundere og livet længere.Efter næsten to årtier med dyb dyrkning, efterforskning og nedbør, baseret på det modne indenlandske og udenlandske operativsystem i indlandet og i udlandet, kombineret med “lokaliseringsbehovene” baseret på naturlige økologiske begavelser og høje feriestedhoteller, skabte Aikang den første Sæt “Ai Kangyue -flagskibscentret, som er en af ​​de fysiske og mentale anmeldelser og Kangxi -hvile, vil blive lanceret fuldt ud i midten af ​​-2024 for at hjælpe kunderne med at nyde frisk iltliv mellem vandets charme i Xixi Paradise i Hangzhou og vække vitaliteten af kroppen og sindet.
På baggrund af i -dybtgående medicinsk undersøgelse vil Aikang Yue -flagskibscentret skræddersy “Yue Nourish -løsningen” for hver kunde. Andre tjenester såsom antiaging, antiaging og andre tjenester essensGennem Aikang Yue til støtte for et sundt livscenter udføres sundhedsbehandlingsmetoder såsom diætjustering, smertehåndtering, mikro -tryk iltrum, muskel- og fedttab og anden sundhedsbehandling.Gennem Aikang Yue Supporting Member Service Center leveres service af sundt køkken, strækning og yogabevægelse for at opnå “både” mad og sundhed.Gennem de fire -dimensionelle rekreationer af “Kang -terapi, sundhedsterapi, hjerteterapi, diætterapi”, vågner livets potentiale i størst grad.
Aikang Yue Health Center
Den usunde livsstil for moderne mennesker er som at installere “uregelmæssige bomber” i den menneskelige krop.I vejen for at gå til smuk og kærlighed, håber jeg, at alles helbred vil have mulighed for at “planlægge fremad” i stedet for “de døde får til at sammensætte” og blive den “Gud”, der er ansvarlig for deres helbred.
“2024 Edition Hangzhou Municipal Medical Examination People Turling Health Report”
① National Health and Health Commission: http://www.nhc.gov.cn/cms-downfiles/c19a52f5afca4b4a84d92f140fece9c7.pdf
② Hangzhou Health and Health Committee: https://wsjkw.hangzhou.gov.cn/art/2024/4/art_1229113672_58937505.html
③ https://gco.iarc.who.int/media/globocan/factsheets/cancers/39-all-cancers-heet.pdf
④ “Retningslinjer for diagnose og behandling af urologisygdomme” (redigeret af den kinesiske medicinske forenings Urology Science Branch, People’s Health Press, 2014)
⑤ Lee YC, Chiang TH, Chou CK, Tu YK, Liao WC, Wu MS, Graham Dy. .E5.
⑥ Statsrådets rapport om styrkelse og promovering af fremskridt i det aldrende arbejde: http://www.npc.gov.cn/npc/c2/c30834/20220831_319086.html
⑦ Health and Health Commission: China ‘s sundhedsforventningsforventning pr. Indbygger er kun 68,7 år gammel: https://www.chinanews.com.cn/m/shipin/cns-d/2019/11-01/news836690.shtml
Rapport/feedback