Mad

Den første "Sustainable Food Restaurant Week" af World Grain Forum opfordrede til at reducere madaffald

Ifølge Xinhua News Agency, Rom, 18. juni (reporter Zhang Xinwen) World Grain Forum, sponsoreret af De Forenede Nationers Food and Agricultural Organization, annoncerede den 18. af den italienske hovedstad Rom den 18. for at åbne den første “Sustainable Food Restaurant Week Week Week “For at fejre” Key of De Forenede Nationers konference.
本届“可持续美食餐厅周”的主题是“更多美味,更少浪费”,该活动与全球多地由青年厨师开设的餐厅合作,推出经特别设计、采用新鲜时令食材制作的菜品,以Prøv at reducere madaffald og kulstofemissioner.
Ved lanceringsceremonien introducerede Lincai Hook, den person, der er ansvarlig for det kulturelle afdeling for verdens kornforum, at målet med denne begivenhed er at motivere alle deltagere i fødevaresystemet, herunder forbrugere, træffe et klogt valg til fødevareproduktion og Forbrug, støtte lokalområdet, støtte lokalområdet bæredygtige landbrugskornsystemer og fremhæver den førende rolle for unge kokke og iværksættere i bæredygtig mad.
FNs generalforsamling i 2016 vedtog en beslutning om at oprette 18. juni hvert år som “bæredygtig madlavningsdag” og bestemte, at madlavning er en manifestation af verdens naturlige og kulturelle mangfoldighed.
“People’s Daily” (17. version af 20. juni 2024)
Rapport/feedback